Dansk  /  English  /  German

Gruppearrangement / booking

​Er I værter eller arrangører af en fødselsdag, udflugt eller fest eller blot på udkig efter et originalt udflugtsmål til foreningen, firmaet eller institutionen, så sæt kursen mod Baboon City

Her finder I de bedste muligheder for at nyde hinandens selskab - humøret er altid højt, vejret altid godt og samtidig er der et væld af muligheder for at dyste, udfordre, konkurrere eller bare at have det sjovt med hinanden. 

Reserver jeres firmaarrangement eller gruppearrangement

I kan reservere bord og nyde jeres medbragte mad eller lade jer forkæle af vores egne festmenuer. Der er mange muligheder og uanset hvordan, hjælper vi gerne til med at gøre dagen til den bedste og sjoveste udflugtsdag

Alle forlystelserne i centeret er centreret omkring interaktiv leg, sport og spil og kan derfor nydes på utallige måder alt afhængig af, hvem man spiller, leger eller duellerer med.

Kontakt os allerede i dag

Kontakt os på telefon 97 22 13 14 eller e-mail contact@babooncity.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig til dit gruppearrangement eller firmaarrangement. Du kan også booke dit arrangement her.

Firmainfo​

​Baboon City

CVR: 27514405

Adresse​

​Åkirkebyvej 10 - 7400 Herning

Se rutebeskrivelse »

Kontakt​

Sprog

​"Det er et dejlig sted at lege. Både for børn og voksne. Og personalet er i top."

- Lone Iversen

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

​​Vurderet 4,5 / 5 stjerner på baggrund af mere end 205 anmeldelser på​ Facebook